Jegerskyting på Hotvedt Kontaktpersoner: Kjell B. Helle og Sverre Maaren

Klikk her for informasjon om jegerskytinger 2017 se også terminliste for hvilke dager det er jegerskyting

VAKTLISTE JEGERTRENING

Kjell B. Helle

Sverre Maaren

Terje Jacobsen

Bernt Johansen

Kjell B. Karstensen

Freddy Lystad

Jan Erik Henriksen

Lasse Nielsen

Karl Erik Henriksen

Jegerstevne 19.juni 2010

Jegerstevne 20.juni 2009

Lars Nesje vant med 73 treff og 8 innertreff, hårfint foran Vidar Gade som kun hadde 3 færre innertreff.

Jegerstevne 21.juni 2008

Skytterlaget arrangerte lørdag et lokalt jegerstevne for våre lokale jegere. Det møtte 20 skyttere med ulik bakgrunn og erfaring. Noen hadde vært med på liknende konkurranser, men de fleste var jegere uten konkurranseerfaring.

Skytterne fikk et ublidt møte med vanskelighetsgraden. Skytterlaget hadde lagt listen vel høyt ved poengberegningen. Det sier seg selv at en rev på 100 meter med 16 cm diameter på ener ringen er ganske tøft. Rådyret hadde 250 mm på ener ringen og reinsdyret på 200 meter hadde 300mm, som tilsvarer halvparten dvs. 150 mm på 100meter.